Påkjørte folk er greie!


Jeg har nettopp fått bilkræsj på tilbud! Jeg hadde en utrolig klønete opptreden her for en måneds tid siden på Årkvisla P-plass… Det var midt på dagen, fin sol og jeg var eneste parkerende og hadde vært på lang tur med Hr Hund. Hvorpå det da var tid for å komme seg hjemover.

Idet jeg satte meg i bilen, så jeg i speilet at det kom en bil inn på P- plassen. Denne P-plassen er på størrelse med en stor, norsk skolegård for både 1-6 og 7-10 klassinger, med plass til egen  fremmedspråklig avdelig 😉   Men jeg tenkte liksom ikke noe mer over det faktum at vi nå var to biler på denne gigantplassen. Så jeg fortsatte å sette planen om å rygge ut i livet. OG – eh… det sa PANG! gitt! Bråstopp! på Mini Cooper’n! Fikk ikke rikka bilhelvetet en meter.

Det viste seg kjapt at jeg hadde truffet den eneste bilen på Årkvisla P-plass med god fart. Mannen hadde parkert ved siden av meg og jeg greide da å svinge 180 grader bakover til høyre i ca 30 km/t og traff midt i støtfanger’n hans – type plast. :0 Det ble litt sånn; ‘-Å hei du!  Jøss, er’e folk her?’

Det ble en skrape i plaststøtfanger’n hans da. Ingenting på min. Og jeg sa selvsagt at jeg skulle erstatte det, jeg var vel på nippet til å gi han min – uskadde – bil, hunden og kanskje og prostituere meg litt i tillegg der og da. 

Nå, over en måned senere, ringte denne mannen. Og hadde taksert skaden til kr 5000,- Bye bye overtidsinntekt, tenkte jeg. Men neida. Han syns det var for DÅRLIG GJORDT ovenfor meg å ta 5000,- for en sånn uflaks sak. Så han skulle gjøre det selv og ga meg en alternativ pris på kr 1000,-  Så jeg fikk altså et tilbud om å betale kr 1000,- for å renne fremmede menn i senk på en totalt tom p-plass i solskinnet? Istedenfor det det egentlig koster (tariffen..) – kr 5000,-. Det syns jeg er et røverkjøp!

Jeg er dypt imponert over at det finnes sånne folk med den slags rettferdighetssans. Jeg burde definitivt kjøpe en liten Minilekebil og sende han i posten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s