‘Svinheim’ malt rød


Da har grisehuset blitt rødt! Og grisen har sovet sin første natt ute i huset sitt. Veldig rart – for det er faktisk første gangen i sitt fireårige liv at  ikke grisen har sovet samme sted som meg. Sånn sett bortsett fra ferier og sånt da. Når grisen har feriert i Sandefjord hos GrisOtto… Det er plutselig helt stille på kontoret mitt, ingen øøøøfffing når jeg kommer inn for å hente noe om kvelden eller tidlig på morgenen. Nesten litt trist egentlig :O. Men det er jo mye bedre for Trulte å regjere alene ute i delen sin i hagen. 

3 kommentarer til “‘Svinheim’ malt rød

  1. Så hyggelig for nøffen da. Fint rødt hus med veranda å greier. En dag må barna bli voksne og flytte ut vet du Kristin. Det er tomt og rart, men det er til det beste for alle :O) he he he he he. Da er det fantastisk å kunne flytte inn i et palass som dette.
    Her i Heggveien er det nok litt mer kummelige forhold. Ingen veranda finnes, men vi har komansert med et parytelt som gir ly for vind og vær. Det er også gjort noen fremstøt for å kunne kontrollere inne temperatur i det lille huset til Halldis. Der inne finnes det nå en temperatur måler. Nøffen kommer til å bli nøye overvåket i vinter. Det er også satt på en timer på varmekablene hennes.
    I dag morres kl 07.00 var det faktisk 24 varmegrader inne i huset hennes. Grisen sto ute for å trekke litt frisk luft og det er 13 grader ute. Noe sier meg at det huset hennes ikke trenger isolering overhode. Da blir ribba kokt på rot for å si det sånn.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s