Fin dag med Bøllen og Blondinen


En flott dag med suuupert høstvær.
Etter å ha trent litt på ‘ruta’ med Emil til morran idag, tok vi med begge bikkjene til Bikkjebu for å trene litt spor og gå tur. Vel, der var det så fint vær at det ble laaaang start-kaffe før vi kom igang – men veldig greit å få tips fra de som kan dette med sportrening. Ronja har sannsynligvis aldri vært på sånn trening, så jeg tenker at det er smart å starte riktig. Da  Emil skulle lære å gå spor, startet jeg med slepespor – dvs han så på at jeg dro leken hans uti skogen, og ble så sendt avsted etter. Dette førte til at han nå hiver seg avgårde i sporet så mose og kvister fyker – og sjansene for å misse pinner da er svært nærliggende for unge Emilsen. Og ja, det haaar skjedd *kremt* .

Så med Ronja så blir det som med pinnsvinet som krabba ned av kosten – ikke samme metoden igjen..

Vi starta med godbitspor vi. En fiskekakebit i hvert spor.
Det ble litt i tetteste laget for Ronja, som jo også er en ‘opp-og-fram’ dame.. Hun bare hoppet over de hun ikke hadde tålmodighet til å lete etter. Bedre gikk det med større mellomrom. Hun tar seg god tid da, vimser litt, men finner fram! Fliiink hund!

Emil fikk et langt spor som tilogmed krysset en bekk. Han gikk lett varierende… Dødsbra i starten, fant alle pinner i sporet og krysset elva som en Gud, men før han kom til sluttpinnen fant han ut at han først skulle grave seg ned til Kina…. Ettellerannet dyr hadde helt klart vært inne på tanken før han, ja!
Men alt i alt; veldig fornøyd med innsatsen til ettåringene. Og min egen og, for jeg greide å holde lina stram og farten nede.

Vi trente og litt fellesdekk med Emil i midten og en Vargfjellshæfer på hver side. Dessverre tok jeg ikke bilde. Han reiste seg kun en gang idag og det er inmari bra. Ronja har trent på kontakt og lært sitt.
En fiiiiin dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s