Slækk søndagTre timers fottur i Østmarka’s mest befolka skiløyper er ingen lek altså. Vi hadde en avstikker i løssnø som varte litt lenger enn jeg syns var behagelig…. Det tar på bikkjer og mennesker. Så her ligger vi strødd.

Vi har sett alt vi har lest om i avisen i det siste.  ( http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/article4024630.ece ) Vi er blitt sett stygt på av kondomdressmennene i frenetisk jakt på Birkenformen, blitt snittpassert og nesten delt i to av skiløpere ute av kontroll. Hilst på sure koner og unger som blir tvunget ut på tur og sist men ikke minst; et par stykker har klappet Emil og Ronja og sagt at de er kjempefine!

På tross av de som klappet, så er jeg ganske overraska over en ting – over at det er så få som koser seg på ski. Sånn som det var før. Da gikk man på ski fordi det var gøy og fordi man fikk frisk luft. Var det ikke sånn ‘a?

Én kommentar til “Slækk søndag

  1. Enig med deg vedrørende dagens skigåere. Ingen har tid til å ta det med ro nå, verken i skogen eller på andre turer. Vi får kose oss vi som kan!
    Hilsen Arne

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s