25. november 2012: Adelkattens Juleshow: Så og si alle de fineste kattene i gruppe 3 stilte selvsagt opp i her i samme klasse som Darius… Så forventningene var ikke spesielt høye. Selv om vi innerst inne håpet på siste CAC og en CH tittel… Vel – han var sjenert nå.. Gjemte seg under armen på dommeren.. Men som dommeren så; bedre å være sjenert enn sinna. En fertil hann i sin beste alder for sånt. Han fikk en flott bedømmelse! Han har fantastisk mørk farge og fine tegninger. Mangler enda litt i sin utvikling og hadde litt for lite pels – men det kommer! Takk til Synnøve oppdretter for hjelp med pelsstell. Takket være det fikk vi ros for flott presentert. Kampen om CAC sto mellom Darius og en annen, så det var faktisk nære på. Mer her

3. – 4. mai: LIRAK utstilling: Endelig fikk vi stilt ut Darius som voksen. Og det gikk ganske så bra! Mange lovord fra dommerne som går på flott pels kvalitet og farge, fint ansatt og korrekte ører, fantastisk hale med riktig lengde og et nydelig uttrykk. For ikke å forglemme et fint gemytt. Men som mange andre hanner på drøye året – så er ikke proposjonene satt enda slik at hodet fortiden er litt for lite ift resten av kroppen. Men han er lovende – Mycket Lovende. 2 x Ex1 og CAC begge dager! Et CAC til nå så er han Champion!

Varmland Katteklubb, Karlstad. 2. – 3. 7. 2011: Lillepus sin smashing start på utstillingskarrieren! Dro hjem EX1, BIV og NOM! Rett i panel på lørdagen. Søndagen valgte dommeren å gi BIV’et til en hunnkatt med flere måneder på baken enn Dariussen sine 4,5.. Men kritikkene svulmer over av lovord som: ‘Spennande kille, søtnos, ex proposjoner, velbalansert, bra kinn’… Vi gleder oss til neste gang med denne lille, tøffe typen!

    

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s