Resultater 2022: Bestått runderingsprøven 600m i NRH i april, dvs at eksamen NRH er det som gjenstår for å bli godkjent redningshund. SL2 bestått i mai. IGP1 bestått i juli – andre Airedale ever i Norge! MT med 433 p i september. Første Airedale på 18 år, sannsynligvis den Airedale med høyest poengsum ever! IBGH3 i oktober.

Resultater 2021: Bestått SL1, kåringsprøve NKK i november, IGBH1 i mai, samt tittel RuH C, dvs over tre godkjente runderingsstevner NBF. NRH: Apellprøve, mørkesøk og teigsøk. Dvs at hun er klar for godkjenning i 2022. ….

Og alt dette mens jeg fortvilet forsøkte å beholde en jobb jeg hadde mast meg til på Hamar. I mai 2022 glapp det hele, firmaet lykkes endelig i å få sagt meg opp, og dermed ble det tid til hund på heltid en gooooo’ stund igjen.

Resultater 2020: Bronsemerkeprøve bestått 3. mars. Godkjent LP1 i juni. Ferdselsprøve bestått august. Godkjent NBF bruks rundering kl D august. Opprykk til klasse C NBF bruks rundering 19.9. i Maridalen. 546p. Godkjent NBF C rundering og spor.

Link til Quinny sin FH (uoff.) hos Østlie Hundesenter august 2020: https://kristinloken.com/about/quinny-von-erikson/quinny-planer-og-resultater/mentalt-stabil/?fbclid=IwAR1IviOiug_YzNu6r9ai-3Xc5DTQ5lBIxVuPRZbFYTu7LK1XE6NBkbOHWRc

Mål:

Det er ingen grunn til å ikke tro at Quinny skal bli like flink eller flinkere enn ChaBlis som stor.

Men okke som – Quinny sine planer for 2022:

  • Godkjent redningshund NRH. Er kun eksamen og 600m runderingsprøve som gjenstår.
  • MH i Sverige februar.
  • IGP2 IGBH3
  • RuH B – godkjent mellomtittel NBF rundering

….så vil tiden vise hva jeg kommer til å satse mest på. Sånt vet jeg jo aaaldri!! Sånn nå i starten så starter vi med NRH, NBF og RIK også ser vi hva som går best av NBF og RIK

Quinny, 6 mnd, herjer med Thomas Lindahl
Quinny på runderingskurs med Tom Larsen
Denne førern har og endel å lære på et sånt kurs..