Katter friske som fisk!


Hurrah! Har vært hos Katteklinikken 10 Liv og  testet (N)CarilloCat Nureyev og (N)CarilloCat Priscilla aka Halvor og Silla for den arvelige hjertesykdommen HCM. Begge ble funnet veldig iorden, ikke tegn til noen sykdom. Dette betyr mye for deres fremtid som avlskatter, da en evt positiv test ville ført til kastrering og et barnløst liv. Sibirkatt er en svært sunn rase, men HCM er det store spøkelset hos Sibirkatt som hos flere andre raser.

Det var en dyr affære, men vi greide det uten bedøvelse. Litt pels måtte begge ofre, men katte og hundespesialist veterinær Katarina Storli gjorde en fin jobb med å beholde så mye som mulig.              

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s