Mye skog idag..


Idag har Hr Hund fått kjørt seg litt. Etter en hel helg på utstilling og tur til Krøderen for napping igår, var det på tide at dyret fikk løpe litt.
Dro avsted med kart og kompress – eh.. Kompass til Åskollen for å finne poster. Her var det braattt! 20 min klatre etappe er en brå start på turen. Men når vi først kom opp dit, ble alt så mye bedre. 4 poster ble funnet og logget og hunden fikk rast fra seg i lyngen.
To timer soving også bar det til Bikkjebu på sportrening. Han med Dina la ut for Emil og jeg la for Dina.
Sporstart var ikke merket så vi måtte ta et sporoppsøk. Emilsen tar utfordringa på strak arm og suser rett inn i sporet. Her var det alvorlig til ormegress, og det var tider da jeg faktisk ikke så The Dog for bare grønt. Men han styra fælt nedi der og kom fram til leken sin i sporet. Vel var godbitene under mest kule – men gjenstandsinteresse får vi øve på et annet sted. To kjappe vinkler på rad (mer etslags lyn) ble forsert som bare det. Og etter litt småvimsing og overvær, gikk den nynappa pelsdotten rett på målet og fant sporslutten. Igjen var godbitene kulest, men greit nok.
Så da – var det bare for meg å hive tassen i bilen, kjøre hjem for å skifte til Nsb bunaden og sette seg og kjøre tog 536 til Eidsvoll og tilbake igjen.
Hunden sover garantert seriøst nå, men jeg må nok vente til klokka blir 05:00 før jeg kan si baibai til statsbanene og dra hjem og kjøre seng.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s