Få poster funnet idag…


Dra ikke ut på langtur uten trening, eller på orientering uten kart… Jeg har fått orienteringsdilla og mangler kun 14 poster for å få IL Sturla’s Gullmerke. Har lenge styrt unna Storsteinsfjell-kartet fordi jeg ikke liker det. Sist jeg var der var det flere timers masing i villniss og vi holdt på å tråkke på Hr Orm uti lyngen der. Jeg, Doggydogg og Bedre halvdel dro likevel avsted igår – trøtt og jævlig etter å ha jobbet fra 05:00.. Tenkte vi skulle starte på Eiksetra da, mye hyggeligere der. Men kartet dekket ikke Eiksetra så vi satsa på å komme inn på kartet sånn etterhvert. Hehe – elendig ide. For vi visste jo ikke hvor. Vi syns stadig vi hadde kommet inn på kartet vi for det var maaange stikryss der som likna. Tilslutt fant vi og Storsteinsfjell og startet letinga i området der etter postene. Ved nærmere sjekk av skilt og slikt, viste det seg å være Skimten vi hadde funnet – et fjell langt utenfor vårt kart. Visserlig var det heller ikke poster der, så…… Vi gikk da tilbake igjen med uforrettet sak 😦 Men det var en fin tur :))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s