Ringtrening klasse 1


Terrier’n har fått dommen! Hatt ringtrening i Drivhuset idag med DBHK. Siden han skal delta i rekruttklassen i LyBrAg cup neste søndag, så var det jo på tide å øve seg på å ha dommer og være inni ring med merkebånd rundt. Jeg klinte likesågodt til å tok klasse 1 programmet jeg da. Haha – graden av lurhet i den avgjørelsen er jo diskuterbar… At ikke huet hans er skrudd helt av, er ikke annet enn merkelig. For så mye rart å se på har han ikke hatt på lenge. Han blir ganske vill når’n får Dobermenn, en flott Malle og skikkelige bruksschæfere inn på netthinnen. Han tror vel rett og slett at han ser seg selv….

I LyBrAg cup, rekruttklasse – som vi EGENTLIG var der for å trene til –  er det kun disse øvelsene:  Tannvisning, lineføring, innkalling, dekk (fra sitt) og forenklet fellesdekk.  Klasse 1 inneholder endel flere øvelser ;

Vel  — her er de ‘harde fakta’!

 

 1) Tannvisning var så gøy at han syns han skulle reise seg og  hjelpe  dommern litt….. ‘Opp og fram’, var mottoet!   2)Fellesdekk var ukult, og den søte Goldenen Bjanka lå altfor langt unna. Så han stakk bort dit litt….   3) Lineføring…. Nei, asså…. gå sånn rundt i bånd a’gitt.. .4) Fri ved fot droppet vi rett og slett. Er grenser for ydmyking altså.  5) Dekk fra holdt gikk bedre, men guuuud å kjedelig å legge seg ned. Ser jo ikkeno’ da. Så selve det å legge seg ned sørget han for å bruke laaaaang tid på. Men ble da pent liggende helt til han fikk beskjed om å reise seg.  6) Innkalling! Kult!! Ble sittende til han ble ropt på. Kom dødskjapt! Her ødela fører (meg) litt ved å klappe seg helt unødvendig på låret. 7) Stå under marsj – her hadde terrorterrier’n fint utsyn! Sto pent og stille. Dagens beste øvelse.  8) Hinder!! Hahahaha…. Da var det dags for å stikke av, beinfly bort til hinderet og tisse godt og lenge. Må markere seg vettu’. Tilslutt kom da pelsen seg over – i bånd, velogmerke.                                    9) Helhetsintrykk 7 poeng… Veel. Takk til Vibeke for svært positiv dømming 🙂

Jaja – 85,5 poeng av totalt 200 mulige… *Rødme*  Hvaskalmansi? Det kan jo bare gå en vei, oppover.

            

 

 

2 kommentarer til “Ringtrening klasse 1

 1. hahaha utrolig morsomt! Øver du til bronsemerket eller noe sånnt… Jeg og Stella er snart ferdig med valpekurset så en god stund til vi er på «fellesdekk» stadiet for å si det sånn 😛

  Liker

  1. Joda – vi øver til mye rart vi! Planen er å være med i noen konkurranser etterhvert da. Fortrinnsvis bruks da, men dette var et vanlig klasse 1 program. Som du ser så blir det nok en gooood stund til debuten..
   Det er LyBrAg cup på Eknes neste søndag, da er’n med i rekruttklassen – også er det et klubbmesterskap som truer i det fjerne om en stund.
   Ta en tur på Eknes og kikk da vel. Mange (andre) flinke der!

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s