‘Svinheim’ tar form


 Trulte’s kommende hjem – ‘Svinheim’ tar form! Bygget er på 1.60 X 2.40 – innvendige mål: 1.60X1.60, og av typen PLAYHOUSE 30 donert fra en griseglad pappa Løken. Det har fristet en tilværelse som plankehaug nå i månedsvis, men endelig har samboer fått fres i serken og hamra sammen sakene! Byggverket har veranda, to vinduer, skråtak og dør. Ikveld er innvendig isolasjon festet og kunstgress lagt på gulvet. Vi har også fått malt et strøk med rød maling. Bilder kommer, det ble for mørkt til bildetaking nå.

   

  

 

  Grisen prøvekjørte hjemmet sitt etpar dager i forrige uke og det haglet med godnøffer! Det pøsregnet, og grisen sto på verandaen og kikket inn i stua og hadde da valget mellom å flate ut foran TV’n eller gå ut i regnet, ned en (livsfarlig i grisens øyne) trapp og inn i ‘Svinheim’. Vel, hun valgte den livsfarlige veien inn i sitt kommende hjem, la seg pent ned og bredde over seg dyna si. Vi er såååå fornøyd, for dette betyr at hun faktisk kan bli utegris i fremtiden. Nå er det bare å få varmematte i hus og fylle opp med halm, så kan vinter’n komme. Og grisen kan få et sånt liv som griser egentlig skal ha. Rote i jorda og velte seg i halmen istedenfor å skli rundt på parketten og lete etter godsaker i stueteppet inne i huset vårt. Og vi kan endelig muligens greie å ha et noenlunde ryddig og rent hjem og slippe å våkne til at ting er hivd rundt i stua og møblene flyttet metervis avsted fordi minigrisen har lokalisert en bitteliten mandelbit midt under treseter’n….. Eller at hun har dratt ned gardinene og røsket ut alle løse ledninger og brukt dem som redemateriale fordi hun plutselig er overbevist om at en nedkomst er nær.

2 kommentarer til “‘Svinheim’ tar form

  1. HAHAHA!! festlig! ler så jeg griner! 🙂 Jeg og Stella må komme å inspisere grise heimen snart… tror du litt fiskepudding kan fungere som innflyttingsgave??? 😛

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s