Emilsen Toghund


Emil har vært selskapshund idag. I toget. Jeg har jobba overtid dvs kjørt to ganger Drammen – Hønefoss. Jeg VET om værre jobber ja.

Emil har vært Co pilot og sittet sterk og klar og virkelig glant ut vinduet.

I Hønefoss kom en gjeng tyske damer som var overbevist om at han var narkohund. Jeg prøvde meg med Train Dog og Zug-Dogge etc etc, men de var svært påståelige. Så det ble litt sånn – jaja Whatever. Så nå tror de at de har sett en narkohund på Hønefoss… Tok bilder og greier.

                                     

     

Jeg er ganske overrasket over hvor rolig han var i toget. Det bråker og rister ganske fælt i førerrommet på et 69 sett. Dette er tog som er omtrent så gamle som meg….

Han sovna på siste vendinga faktisk. Om konduktøren kom og gikk så brydde han seg mindre.

Men det ble da også sykkeltur til kvelds på terriern med innlagt frisbee leking. Han fanger frisbeen og kommer helt inn til meg med den. Enda så vanskelig det er å bære den i den farta han har!

3 kommentarer til “Emilsen Toghund

 1. Å, for en skjønn liten Emil! Jeg har også en «lindgren»-cairn, han heter Lukas og er faktisk veldig lik din Emil i farge og utseende, jeg kunne nesten tatt feil 😉

  Jeg skal nok titte innom bloggen din igjen 🙂

  Hilsen Grete og Lukas

  Liker

 2. Hei på deg igjen!

  Jeg tenkte på Astri Lindberg og hennes persongalleri i Lønneberget 🙂 Alle i Lukas sitt kull har navn derfra, han har faktisk både en bror og pappa som heter Emil, pappan er ekte svenske. Lukas er fra kennel Revehiet her i Trondheim.

  Lukas er ganske rød i fargen ja, det kom veldig frem etter nappingen sist. Jeg er spent på hvordan han blir utover vinteren og våren med «ny» pels.

  Takk for masse terminologiforklaring og tips. Vi satser på lydighetstrening fremover, så får vi se hvordan det blir med utstillinger og konkurranser i fremtiden. Mest av alt bare koser vi oss 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s