Se mot Nord


Dette diktet hang på et tre langt inni svarte skogen en gang jeg var på en lang tur.
Og – duverden så riktig det er! Ta den bratteste veien! Velg den vanskeligste løsningen! Strekk deg så langt du kan – for slik når man lengst..

Jeg da feks. kjøpte terrier, en hund som utfører øvelsene litt etter eget hode. Sånn som igår, tenkte vi skulle ta bronsemerket.. 2 min dekk var den mest utfordrende øvelsen for oss. Hr Hund la seg svært pent og reagerte verken på høye bjeff eller knakelyder i taket. Men, han syns det holdt med 1,5 min han og kom glad og fornøyd løpende til meg. Og dermed var stryket et faktum. Grr..
Og duverden så fornøyd jeg blir den dagen han greier denne dekken! For den dagen kommer..

Eller som en venninne av meg har gjordt, startet firmaet Cozyfix, funnet opp en helt genial ammepute, startet produksjon i Kina og tenker på sikt å leve av dette. Noe som ikke er lett i Gnore der det kappes både hender og føtter om man er så gæren å starte opp noe nytt. Hun har og valgt å se mot Nord, for tenk! vilken tilfredstillelse det blir den dagen hun faktisk kan leve av dette.

Så dere derute – budskapet må bli; trenger dere ammepute, så kjøp den her: http://www.cozyfix.com

Én kommentar til “Se mot Nord

  1. Nå ble jeg inspirert! Så nå går jeg og henter symaskinen jeg har tenkt på å hente i en time. Så lapper jeg sammen stoffet jeg kjøpte i går og syr et par hundesenger.

    Nå hørtes dette utrolig lett ut… Hm, får sette i gang.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s