Emilsen hoster!


Kan ‘hjemme med syk hund’ være en godkjent grunn til å være hjemme fra jobb tro? Igår kveld og idag morges gikk Emil rundt og harket som om han hadde halsen full av gress strå – så jeg tok han med til veterinæren for å bedøve han og kikke nedi der.

Men der var det ikke et gress strå å spore, men derimot hovne mandler og sår tunge :(. CRP var over 30, så veterinæren sendte han hjem med sykmelding og antibiotika.  Og han fikk akupunkturnåler i potene som skulle stimulere immunforsvaret. 

Ronja er i finfin form, så vi håper hun slipper å smittes og få den fæle hosten. Men hun må nok gå på tur alene en stund fremover nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s