Emil har tatt Bronsemerket!!


Endelig har Emil greid Bronsemerket!! – eller NKKs Apellmerke  grad  1 – som det heter. Han avslutta idag med en strålende ‘Dekk i 2 minutter’ uten å røre på så mye som en muskel. Hunder trente inkalling rett ved han og det ble kastet apportbukker rett ved – men Emilsen lå med Stoisk Terrier ro og beundret det hele og var svært klar over at han var ‘på jobb’. Sååååå fornøyd!! Selv om han er på slankekur så har han fått kyllingfilet til kvelds.

3 kommentarer til “Emil har tatt Bronsemerket!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s