Jeg er Godkjent!!


Hurra. Jeg har fått mitt eget stamnavn. Og kan i teorien produsere kattunger med stamnavnet NO*Krikoshka. Koshka er russisk og betyr pusekatt, så det passer jo bra. Jeg har foreløpig tre Sibirkatter, to av dem er sameie med (N)CarilloCat på Spydeberg. Siden jeg er så ny som oppdretter så er det greit å få råd og hjelp av Kari som er garva i faget.

I den forbindelse har hannkatten vår feiret begivenheten ved å besøke en inmari søt dame på Strømmen… Mer om dette senere når vi ser om det har fått følger…

Én kommentar til “Jeg er Godkjent!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s