Grisepedikyr


Vi har hatt en selvmordskandidat på besøk! En som har tatt på seg oppgaven å klippe neglene til vår nær 90kg’s minigris! Og nå kan grisen endelig gå ordentlig igjen. Jeg er så fornøyd med tipset jeg fikk av Elin om å kontakte mannen som ikke viker for en utfordring – Håkon Øverland. Det måtte riktignok to besøk til, men med rett utstyr så gikk jobben svært så bra.

Tok litt tid før Trulte ga etter for bedøvelsen og hun ville absolutt ikke legge seg, bare kjempet for å bli stående. Tilslutt ble det tyst fra svinet – og da satte Veterinæren i Hurum igang med spesialtverktøyet sitt. Noe ala en hovtang gjorde susen også ble det filing etterpå.

Mange rare medlemmer i DBHK..
Frøkna som noen timer før hun stavret seg opp i stående stilling og duverden så mange rare lyder. Å ha en 90 kilos gris sjanglende rundt i stua på parkett er en utfordring – så det ble lite med Skavland her i huset ikveld. Litt sånn lettere sjuk fredagssyssel vel..
Ronja synes ikke grisen var så skummel når den lå og sov, men da lydene kom så ville hun helst være under bordet gitt.
Tilslutt stavret grisen seg ut i natten, ned trappa og inn i huset sitt 🙂 Hun drakk ca 2 liter vann og slukte et par bananer før det ble seriøs binging.. Så jeg er kjempeglad for å endelig ha funnet noen som greier å klippe disse neglene. Om man ikke klipper dem med jevne mellomrom så kan grisen snuble i dem eller rett og slett få feil benstilling.
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s