I LOVE Karlstad


Vi stappet tre stk katt og to stk hund inn i staselig leid bobil første helgen i juli. Bobilnesa pekte rett mot Karlstad og Varmland Katteklubbs utstilling. Alle tre katters var meldt på begge dager og sånn egentlig så var jo målet – som det alltid er – at Halvor skulle få ta sitt siste CAC slik at han kunne bli Champion.

Halvor er snill som bare det, men når han kommer inn i en katteutstillingshall så våkner mannen i han og han skal forsvare alt og alle mot ukjente farer.

Lørdag:

Vel, første dag så var han svært så rolig, og lot seg fint ha på bordet foran dommeren som sa at hun ikke hadde noe problem med å gi han CAC da han jo var slik en fin katt. Men katten etter Halvor var visst en enda finere katt og han kapra CAC’en rett foran værhåra hans!! Slik uflaks. Men vi pusta ut, for dagen etter skulle denne fine katten opp en klasse og Halvor var alene i sin. DA! tenkte vi. DA skal det skje…….

Så var Freja var på bordet, fikk flotte kritikker og ble plutselig Champion istedenfor Halvor! Hurra!

Vi hadde ikke tenkt så mye på sistemann Darius.. Han var jo bare en liten kattunge i laveste klasse, knappe 4 mnd gammel. Men der tok vi feil! Dommer Anneli Persson falt pladask for sjarmøren fra Vestlandet og ga han ex1, BIV og NOM!! For uinnvidde så betyr dette at han ble den fineste av alle med den fargen og at han skulle opp og konkurrere om BestInShow tittelen senere på dagen!

Søndag: Etter en flott lørdag var vi spente på søndagen! Halvor skulle jo ta tittel idag…. Men det var visst ikke Halvor informert om, så idet han så dommer Åsa Hammarlund sitt bord ble han illsint.. Ikke mulig å vise han frem. De andre kattene var også ganske sinte på dette bordet og etterhvert kom det frem at det hadde vært hunnkatt med løpetid oppå der. Aha, da vår alle en ny sjanse tenkte jeg, da de bar inn et nytt bord. Og det fikk alle – unntatt Halvor…. ‘Nej, grensen går ved attackering’, smilte dommeren spydig og bedømte alle kattene på nytt, men altså ikke Halvor. Ingen tittel denne helgen heller – æsj og æsj. En ting er sikkert at denne dommeren kan Halvor aldri bli bedømt av igjen!

De andre dyra i stallen greide seg sånn passe bare søndag. Freja fikk sitt første CACIB dvs at hun har to igjen til IC! Og lille Darius fikk masse oppmerksomhet igjen, men både BIV og NOM gikk til en større katt idag. Så – det går litt opp og ned her i verden!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s