Det flasker seg i Skien!


Denne helgen har hatt knallsol og vi tilbringer deler av helgen inne i Skien Fritidspark på katteutstilling… Jaja, må man så må man. Vi har emigrert for helgen på hotell i Skien og har med begge hundene også, så det er ganske fullt på hotellrommet med fem dyr.
Og joda, det har gått ganske bra;
* IC (N)CarilloCat MarZipan -aka Freja: har faktisk gjordt det best her i Skien.
CACIB og BIV begge dager og da altså International Champion! Litt lite underpels stoppet henne fra å gå videre bare.
* Ch (N)CarilloCat Nureyev – aka Halvor: CAC og da altså Championtittel lørdag! Hurrah. CACIB søndag. Så Halvor er på rett vei mot sitt IC. Etter å ha slitt endel med å få Heftige Halvor til å oppføre seg mot dommere, bestemte Hanndyret seg endelig for å samarbeide og fikk igår sitt Championat av dommer Raymond A. Sætre. Raymond likte Halvor veldig godt, så han vurderte å nominere han, men valget falt på en rooolig GIC herremann isteden. Så får vi roet Halvor enda litt ned, er mulighetene mange!

* (N)Nordskjærets Darius er bare fem måneder, men alle Digger Darius her. Han får selvsagt sine ex1, men tapte hårfint kampen om nominering lørdag. Søndag sto det mellom han og en GIC om BIV’et, det er ingen skam å bli slått av en slik katt 🙂 Han ble imidlertid med i kampen om NOM, men også her sto han igjen som nestbest. Blir spennende å se denne typen vokse opp!

I morgen skal vi på slusetur før neser og snuter settes i retning hjem.

20110731-191310.jpg

20110731-191419.jpg

20110801-100611.jpg

20110801-100711.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s