Dokumentert Skuddfaste!


Da har begge Cairn Terror’ne fått testet hodet sitt og jeg har nå papir på at de er skuddfaste og ikke så altfor frynsete i nervene.. En mentaltest eller liknende er krav for å delta i brukskonkurranse og det er jo og en morsom måte å bli kjent med sin hund på.

Emil sin MH test ble tatt i mai 2011 og viser det vi visste fra før, at han gir BENG! i leker… Han reagerer ganske normalt på å bli utsatt for overraskende ting i skogen, men det var veldig tydelig at hvitkledte spøkelser midt i skogen ikke var veldig kult da… Men han skal ha ros, han bjeffet og knurret og gjorde seg så farlig han kunne og han stakk ikke av… Men han gikk heller ikke frem for å ta dem. Når jeg gikk frem og tok av hetta på det ene, hvite monsteret så var det greit! Han blåser seg fort opp og lager masse lyd, men når faren er over så er det meste glemt. Se testen nederst i innlegget..

Ronja sin K test er en litt forenklet MH test og ble tatt forrige helg i Larvik. Ronja er en litt mer voksen og rubust sjel enn Emil og det viser også testresultatene. Hun scorer max på det meste faktisk! Skuddfast, topp sosial, ikke veldig skremt over å møte frakkekledte menn i skogen…. Så er strålende fornøyd og det er da klart for Ronja å starte i sporkonkurranse. Er bare litt lydighet å øve på….

Ronja K Test:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s