Gresselig Gris


Det er IKKE bare bare å ha gris altså.. Nå er det mye!
De tre siste ukene har ikke Trulte greid å gå skikkelig. Bakbeina har trukket seg opp i en slags høye kneløft. Hele 5 veterinærer har vært rådgivere, kiropraktor og sprøytesettere. Vi tipper det dreier seg om Selen/vitamin E mangel. Takket være den useriøse veterinær Doktor Duch som sa at gris lever fint på grønt alene 😦 Noen burde vel heller ha blitt snekker enn veterinær, tenker nå jeg.
Vel, fredag gikk Trulte fint 200m. Hurra! Lørdag møtte min kjørende samboer grisen i lett trav mot ASVO.. Ikke så høyt hurra! Og idag fikk jeg tlf om et grisemonster i barnehagen på Høvik. Hun løp etter barn og hoppet på gjerder. Herregud,hun har da fått brunst.
Men vondten i hoftene er nå nesten borte, iogmed at purka idag har tilbakelagt noen kilometer på sin Frierferd…

20110911-174253.jpg

Gris på vei hjem etter 2 kilometers frierferd..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s