På sporet!


Det er vel ingen overdrivelse å si at Emil og jeg ikke har vært helt enige om hva spor er. Jeg mener han skal følge det samme sporet hele tiden, mens han syns det er greit å enten aldri starte på sporet eller dra avsted på andre spor som måtte dukke opp underveis…

Så vi har jobba mye med motivasjon og korte spor. Vi har hatt vekslende hell for å si det sånn :0

Idag la jeg ut et medium langt – ca 200m med en gjenstand og litt vinkler. Liggetid 35 min.

Før han gikk det, fikk han et sylfersk veldig enkelt 100 meters tenker jeg.
Og – hurra! Det funka som bare det. Han tar det opp fint, og surrer ikke så mye. Litt varierende intensitet, men herregud han følger da sporet!

Så var det Jaguaren sin tur. Spordronninga Ronja. Hun bare kan det hun…. 1 time liggetid, 300m, det var bekk, sti, kryssende spor og masse vinkler.
Hun bare draaar avsted! Flott drag i lina. Litt fort så jeg må holde igjen noe. Har en kjempefin rytme og jobber konsentrert hele tiden. Plukke pinner gidder hun ikke før jeg ber om det, men hun stopper opp så jeg kan se at det er noe der.
En fin dag i skogen!

20110922-193636.jpg
Gullbikkja hviler seg med gullkatta!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s