4 uker! Nå med navn!


4 av 5. Navn: fv. NO*KriKoshka Alya, Andrjosha, Adonis og Alevtina. Sistemann – Anecha – blir hos meg.

Kattungene vokser og trives. De kan nå nesten gå skikkelig og driver litt med løpsøvelser. Det går ikke alltid helt bra 😦 De lander lite elegant på siden, men spinner seg opp igjen og gjør akkurat det samme en gang til. De har såvidt begynt å spise litt. Silla er nok en altfor god mor, for de får mye morsmelk enda, så jeg må muligens være litt ivrigere med matingen. Jeg har satt inn en do, men kan ikke helt se at noen har skjønt poenget med den enda; noen tror det er en gedigen matskål med vond mat i, noen tror det er seng.. Men det går seg vel til.

Har tatt en mengde med bilder nå også – Njoy;)

Denne bildekrusellen krever javaskript.

3 kommentarer til “4 uker! Nå med navn!

  1. Takker. Jeg har samme pris som er gjengs for oppdrettere rundtomkring. Kr 9000,- inkl stamtavle, en vaksine, id-chip og markkurer. Kjøper får med helseattest og kattungepakke.
   Sender deg en epost, begynner å få mange kjøpere.

   Liker

 1. Hei, vi er på jakt etter Sibirkatt til et hyggelig og katteelskende hjem i Asker. Vi er en familie på 4, to barn på 4 og 7 år, har hus og hage og et trygt nabolag. Vi ønsker Sibirkatt pga påvist allergi på vår minste sønn. Vi var på testhjem i går og min sønn reagerte ikke i det hele tatt på katten, så da åpner det opp for et nytt familiemedlem. Har hørt at det kan være useriøsei oppdrettsbransjen, men fått inntrykk av at dette er en seriøs side og oppdretter så vi ønsker gjerne kontakt.
  PP

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s