Kattungene: 5 uker og streng mor.


Hele gjengen! Fv foran: Adonis, Alevtina og Alya. Bak Andrjosha og Alexandra.

Utrolig – nå er kattungene 5 uker! De er blitt flinke til å gå, løpe, klatre og leker ganske mye. Det morsomste er visst å ha slosskamp med hverandre eller med en menneskehånd. Mor Silla er en skikkelig hønemor som passer på at ikke hundene kommer for nær. Det er så vidt de får lov å gå forbi i gangen.Det har blitt endel interesse derute fra folk som vil ha seg en Sibirkatt og jeg holder nå på å fordele dem til nye eiere. En er allerede solgt til Kristiansand og vi venter på besøk fra et par kjøpere til. Så iløpet av uka er nok mye avgjordt hva fremtiden deres angår.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Én kommentar til “Kattungene: 5 uker og streng mor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s