Darius og Lillepus på utstilling


Vi tok en tur til Adelkattens utstilling i Leto hallen på søndag. Som alltid en hyggelig utstilling uten mas og stress. Funksjonærene var imøtekommende, maten var god og det var mulig å komme tre minutter før veterinærsjekken og få parkert i nærheten. Akkurat sånn det må være 🙂

Jeg hadde pakket ned kommende avlshann (N)Nordskjærets Darius og hjemmelagde NO*KriKoshka Aleksandria – for anledningen 4,5 mnd gammel og hennes andre utstilling.. Darius har fra før to CAC og manglet ett for å ta CH tittel denne dagen. Men konkurransen i klassen hans var formidabel og det visste jeg jo fra før. I tillegg er han fremdeles litt tynn og har litt lite pels, så forventningene var ikke skyhøye egentlig.

Jeg fikk kjempeflott hjelp til pelsstæsj av oppdretter Synnøve og Aleksandria ble hjelpepudra i Johnny Skjølås sin butikk… Trodde ikke kattunger hadde fett i pelsen jeg – men joda… Neste gang blir det avfetting før Shampo på lillepus også..

(N)Nordskjærets Darius: Først i ilden i konkurranse med voldsomt mange flotte katter. Han får fin kritikk av Adelkatten dariusdommeren, men mangler enda litt i sin utvikling. Medium størrelse Og han var ganske sjenert og gjemte hodet under armen hennes. Ikke lett å være fertil og ung på et sånt sted… Men som dommeren sa, heller slik oppførsel enn aggresjon..Det viste seg etter hvert at kampen om CAC sto mellom han og en annen. Og at han tapte knepent der..

Godjul darius

 

 

 

 

NO*KriKoshka Aleksandria: Dommer Åsa Hammarlund kjempehenrykt! Mycket lovande tjej.. Flott panne og bredde og for en benstamme! Hun fikk uten tvil sin Ex1 og ble tatt opp igjen til BIV, men tapte knepent mot en svær MaineCoon. Hun var til og med opp til vurdering til panel, men også her kom en flott MC hårfint foran. Men lillepus er 4,5 mnd og det er ikke forventet at hun skal vinne i en sånn alder. Hun taklet utstillingsmaset flott som bare det. Avlslappet og interessert. Så jeg er fornøyd.

IMG_1369   IMG_1370