12 ukers kattunger!


2013-07-03 22.54.32 2013-07-03 22.55.24 2013-07-04 16.16.20 2013-07-04 16.30.24 2013-07-04 17.03.47 2013-07-04 17.03.52Da har kattungene ‘plutselig’ blitt 12 uker! Og er i teorien leveringsklare. Siden det er midt i fellesferien så blir de boendes her litt til.

Pr idag så har jeg solgt hannkatten, men leter etter forvert til hunnkatten. Siden pappa Darius har vært borte siden 1.5. så hadde det vært hyggelig med avkom etter han.  Fått flere henvendelser, men det er visst ofte sånn at folk som vil bli forvert kun gjør det fordi de har dårlig råd. Og jeg synes det er feil å kjøpe dyr når man har dårlig råd – for hva om det skjer noe uforutsett? Dessuten koster det å ha et dyr, også en katt.

Vi var heromdagen på helsesjekk, vaksinasjon og innsetting av ID chip hos Lier Dyreklinikk. Alt er i sin skjønneste orden. Her er noen bilder:

2 kommentarer til “12 ukers kattunger!

    1. Hei! Takk ja de er kjempepene. Dette med tovet pels er veldig forskjellig fra pels til pels. Jeg har fire katter og bare han som er brun tabby får floker. Han er også kastrert og det gjør at underulla vokser litt mer enn vanlig. Jeg brukte Royal Canin Hair and Skin en god stund. Kanskje er det derfor det bare er en med floker her i huset. Har akkurat byttet til Orijen med fisk, men er litt tidlig å se evt forskjell. Foret inneholder mye mer kjøtt/fisk og ikke korn/potet eller liknende så det blir spennende å se. I tillegg får alle kattene mine våtfor, hvertfall en gang om dagen. De får ofte Vom og Hundemat med laks. Evt så kan man også gi Vom og Hundemat til katt som nettopp er kommet. Det har jeg veldig tro på. Tover og floker kommer ofte av at underullen er for lang. Om du grer vekk den litt ofte også bader katten (kjøp ordentlig shampo) så vil det hjelpe. Han jeg har er kjempevanskelig å gre, så jeg må heller klippe innimellom. Det blir ikke så pent.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s