Trulte Gris 28.1.06 – 9.9.19


Så har dagen vært her. Dagen jeg fryktet og gruet meg til. Trulte er død. Hun var ikke syk en eneste dag, men fysikken svikta. Jeg syns det måtte være nok når hun ikke lenger greide å komme seg fremover på bena. Hun ble 13 år og 7mnd.

Her er link til livet til Trulte

Hun ble avlivet av en svært flink og omsorgsfull veterinær igår. Han hadde gjort dette mange ganger før og er en sånn type som velger å heller bruke litt tid slik at ikke grisen får panikk. Jeg festet trynetauet på henne og ga henne masse epler, før jeg søkte dekning. Det ble for tøft for meg å se på at mitt eldste dyr og en venn gjennom mange, mange år, ble avlivet med en bolt inn i hodet. Det er imidlertid svært humant for grisen, det er slik det må gjøres og den dør momentant, men noen god opplevelse for eieren er det definitivt ikke.  Takk for alt, kjære Trulte. Beste grisen,

Endelig - Tryne i sitt rette element!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s