Toghund!


Idag har hunden vært på miljøtrening i tog. Jeg hadde fått K2 tjeneste idag – noe som oftest består i å sitte og drikke kaffe på Sundland verksted. Sølvi skulle jobbe sammen med meg og har bullterriervalpen Zoraia – så vi bestemte oss for å ta med begge bikkjene.

Det viste seg imidlertid å ikke være som de vanlige søndagene dette. De fikk lekt littebitt – også strømmet oppdragene på; det ble prøvetur til Hokksund, uttak og flytting av diverse togsett hit og dit. Begge hundedyrene fikk kjøre ‘dieselpurka’ – skiftemaskinen fra før krigens dager… Og da tror jeg jammen vi snakker 1. Verdenskrig altså.
Det gikk veldig fint, men tok på en ung hundehjerne, så nå ligger Cairn til lading her. Rett ut.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s