Åskollen finito.


Siste post på Åskollen er funnet og loggført! Da gjenstår det kun 10 poster på Storsteinsfjell og en ved Landfalltjern og Gullmerket er i boks! 

    Det å kjøpe orienteringskart fra IL Sturla var en veldig god ide for sånne som meg som ikke er så kjent i Drammensområdet. Fått mange gode forslag til turer nettopp pga at kartene dekker områder i nærheten av der jeg bor.

Åskollen var et spesielt hyggelig bekjentskap! Flott treningsområde, fryktelig kupert og flott utsikt fra toppen. Her kan man (les;slike som meg som er i råtten form) gå fort opp de bratte bakkene for å jogge bortover og nedover. Det er både stier og veier og flott for hund å løpe rundt der. Ikke er det det bufe der, slik at det ikke er utvidet båndtvang heller. Har tilogmed funnet en liten treningsbane der vi tar en runde med lydighet før eller etter turen.

Igår fikk vi trent litt gjenstandsinteresse. Spredde endel småting rundt i gresset der og leide Emil rundt blandt tingene. Han markerte på nesten alle – kulepenn var ikke spennende nok – så er greit fornøyd med det. Gikk to korte godbitspor igår også, det var vel ikke fullt så vellykket…… Meningen med det var å få ned farten hans i sporet, slik at han blir litt mer nøyaktig og ikke overser ting. Haha! Han lå jo langflat og blåste en lang marsj i godbitene. Så jeg måte holde han igjen og idet han hadde nesen over en godbit og klikket idet han spiste den. Hm.. Dette må jeg snakke om på sporkurset.. Det er jo dødsbra at han er så fokusert på selve sporet, men han overser jo ting når han ikke er nøyaktig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s