Gullmerket i boks!


Hurra! Da er post nr 65 avslørt i skogen og dermed har jeg og Hr Hund fått oss nok poeng til IL Sturla’s orienteringsmerke i Gull. Med Diplom. Siste turen gikk på Storsteinsfjell ved Eggevollen, og der er det vi finner de skikkelig vanskelige postene.  Til høyre her er siste posten idag, godt gjemt ved elvebredden. Ja, det var så mye vann i lufta som på bildet faktisk. Og ja, Goretex sko blir sugekoppaktige inni når de er fulle av vann… Imåra er det sporenstreks til Løplabbet for å handle inn noe heeelt annet altså. 

Lurer på om det er en kamuflert Jack Russel vi har fått. I fire timer har pelsen fulgt oss gjennom svært kupert terreng. Vi har klatret oppover et kjempebratt stup (ja, det finnes oppoverstup 🙂 ), hatt hagl og regnbyger. Vi har hatt en kort kaffestopp, og da ville han ikke sitte engang. Nå har vi vært hjemme i over to timer – og først nå kom soving på planen.                               

Én kommentar til “Gullmerket i boks!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s