Skogtur i Skumring


Yess! Endelig! Iphone4 har kommet til et posthus Nær Meg. Kul DINGZ gitt. Testrapport her! Jeg ble brått Inmari Blid gitt. Og den tar fantastisk fine bilder. Tok en tur på brukshundtrening på torsdag og der var det en stk til som så vidt var innom.. Ikke store oppmøtet altså, midt i høstferien som det var. Folk har jo barn og hytter og slike fornuftige ting å ta seg til så jeg la et langt spor – som Emil gikk KANON! bra, bortsett fra litt pinnetrøbbel da. – Trente noen apporteringer – som han hentet etter å  ha blitt sittende til han fikk lov – og vi tok litt ‘Gå foran’ – noe som tar  l i t t  mere tid å lære inn merker jeg…

Well – Anyway, det ble fort skumring og mørkt så vi Tok en tur på Stien i terrenget ovenfor Bikkjebu. Det ligger oppå en høyde, noe som ga kuuule lyseffekter.

Én kommentar til “Skogtur i Skumring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s