Eeeeemiiil! Ett år!


Utrolig! Emil er blitt ett år!!!

Den lille brune kula vi hentet på Krøderen i jula er idag en fiin hund, som faktisk og begynner å bli ganske lydig. Idag har vi vært på langtur til Tverken og han oppfører seg inmari bra hele veien. Går fint løs og holder seg i nærheten når vi møter Folk og Fe.

 

Siden det er første gang han har bursdag, har han fått lov til å; Bjeffe på en rar mann som laget bål, spise rått Fårikål bein, løpe etter katten, sove så lenge han vil – ja også har han sluppet å øve på å Gå Foran.  En fin fin dag!!

Én kommentar til “Eeeeemiiil! Ett år!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s