Blondinen har trent!


Siden Emil var litt skranten idag så fikk Ronja bli med på sykkeltur alene. Veldig greit for henne å øve seg på å være på tur alene, slik at hun må ordne opp selv når det kommer andre hunder og slikt. Ikke bare dilte etter Emil..

Vi sykla bort til en svær gressplen og trente på sitt – bli- på plass – utgangsstilling. Ronja er VELDIG! ivrig. Favoritten nå er blitt på plass -trening, for det regner jo godbiter bare hun går der hun skal gå. Så der går hun hele tiden da. Litt konflikt blir det når hun skal bli sittende stakars. Men da fores det på da også. Hun skal hjernevaskes til at ‘det-du-gjør-er-riktig, det-du-gjør-er-riktig’. Igår virket det som om hun skjønte konseptet ‘dekk’. Men det hun lærte da, var nok ‘dekk-på-kjøkkengulvet’. Øvelsen ‘dekk-på-gressplen’ satt ikke noe særlig gitt 😉 Hun bare ser intenst på meg og blunker med øynene når jeg sier ‘dekk’ på en gressplen.

Jeg har vært så gæren og melde Dyret på Rekruttmerkeprøve til lørdag! Laveste klasse riktignok, men det kommer dekk og bli ett halvt minutt der… Jeg skal bare stå 1,5 m unna, men likevel. Føler presset. Men det hadde vært steike morro å fått det til da! Så vi gutser på det assæ!

                                                                             

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s