Om oppdaterte sider og gjespende katter


Endelig har jeg fått oppdatert litt innpå her. Siden Hund og diverse om Ronja er fresha litt opp – og om ikke lenge kommer det fotografbilder av kattene Freia og Halvor. Har ikke skrevet så mye om kattene her i det siste. Det har igrunn ikke skjedd så mye. Annet enn at det ser endelig ut til at også Halvor godtar den sist ankomne hunden Ronja. Han har vært intenst sur siden Ronja kom, mens de to andre kattene har godtatt henne med et gjesp. Litt sånn; ‘Å….enda ett sånt der dumt dyr…Jaja…’ Jeg har jo vært så svimete og glemt å melde dem på utstillingen i Veitvethallen, men satser på Adelkattens juleutstilling istedenfor. Daaaa kommer det bilder da!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s