Peneste hunden med hjem.


Det er rart med det – at hver gang jeg er på utstilling, så er det alltid sånn at de peneste er de jeg har med hjem 🙂

Akkurat det må vel sies å være en mager trøst etter dagens utstilling i Letohallen. Emil og Ronja er bare 14 mnd og stiller  i Juniorklassen, og man kan ikke forvente allverdens da. En Cairnterrier bruker over to år på å utvikle seg ferdig. Så det var vel noe slikt dommeren også sa – at de har utviklingsmuligheter.

Emil med den mystiske tekannehalen!

 

Emil fikk først Rød sløyfe (1.) også ble han 3.JKK altså nummer tre i klassen sin. Ingen HP eller CK dessverre… Men dommer Mona Selbach var ikke så misfornøyd som det kan virke som – hør bare hva hun skrev: ‘Maskulin jr hann. Hode med gode utviklingsmuligheter. Bra bitt. Fine ører. Tilstrekkelig vinklet, men kunne vært litt fastere i overlinja. Velplassert hale, solid kropp. OK bevegelser. OK pels og farge.’                                               

HM.. Hvor gammel?

         

Ronja ble nummer to i klassen sin.. Eller som pessismistene ville si – hun ble sist. Dommeren var imidliertid veldig  fornøyd med henne og, men synes hun var litt lite ferdig enda. Og den hunden som slo henne ble da og 4.BTK altså fjerde beste tispe. Her er kritikken: ‘Feminin junior. Velutviklet hode for alder. Tilstrekkelig hals. Bra bitt og fin overlinje. Velplassert hale og bra kropp. Litt løs i albuene enda, men beveger seg OK bak. Bra pels og farge.’

 

Anyway! Grei erfaring, hyggelig arrangement og mange sosiale Cairnmennesker!!

- Vi hviler gjerne litt vi nå altså!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s