Nappekurs


Emilsen hadde spart både skjegg og bart og ører han....

Cairn Terrier Klubben arrangerte nappekurs på søndag! Intens dag med masse læring. Veslemøy Grønstad fra Kennel Kadelly var en kjempeflink nappelærer. Jeg føler nå at jeg har noenlunde kontroll på pelsene her i huset – selv om det å nappe en Cairn Terrier skikkelig bra til utstilling ikke er lært på noen timer altså.. Pelsen må og opparbeides underveis slik at det blir flere lag. Så det er altså ikke bare å nappe så er det bra!

Vi holdt på i seks timer kun avbrutt av lunsj servert av May og Heidi som var flotte verter og også sto for kosting av håravfall…Emil fikk og tatt med seg to av Cairndamene i skolegården på andre siden av veien og lekt litt. Vi fikk høre historier fra folk som hadde fått Cairnen sin klipt! i salong av såkalte eksperter som mente dette var helt greit. Vel, pelsen blir jo bare vatt da.. Og det var ikke Vatthund vi skulle ha vel? 

Erre mulig å gjøre noe med denna pelskåpa eller?
Folk måtte omtrent rives vekk fra trimmebordene for at de skulle få i seg litt mat – så det var en ivrig gjeng ja. Jeg er dødsfornøyd med utbyttet og øyner nå et bittelite håp om at jeg kan få orden på pelsene her selv. Et bittelite et hvertfall – ellers så er ikke veien til Krøderen og oppdretter Lillian så veldig lang da.
Under er det et halvdårlig bilde av Emil og noen av de andre deltakerne. Jeg skal få trimma Ronja også og legge ut skikkelige bilder av dem begge to – bare bare eh… skal bare…..  
Emil har endelig fått hals! 'Short in Neck?' Pøh!
Ikke bare morro dette!
Det studeres....

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s