Det likner rundering!


Igår var vi hele seks hunder på Bikkjebu og runderte. Vi rakk alle sammen før det ble mørkt, så det sier seg selv at vi starta endel før vanlig kontortid var over.. Men uansett så var vi sinnsykt effektive!

Siden jeg hadde jobbet natt, var Emilsen og jeg først på åstedet og startet med tråkking av terreng. Jeg er egentlig litt skeptisk til denslags aktiviteter
før selve treningen starter, men for å spare litt tid, så gjorde vi det slik.

Han fikk noen minutter i Back On Track-drakta for å roe seg litt også heiv vi oss uti det.

Jeg har etterhvert skjønt at det er viktig å dele opp treninga i momenter, altså at man ikke kan trene ALT på en gang. Igår var fokus på å
* befeste tomslaget vi trente inn i Larvik. Dvs at han skal gå ut med stor iver selvom det ikke er noen der – og
* generelt tempo og lyst til å lete.

Han fikk totalt 5 funn og to tomslag. I noen av tilfellene fikk han påvirkning ved at han så figurantene forsvinne ut i skogen og ved andre tilfeller sendte jeg har rett på skjult figurant. Det er generelt høyt tempo hele tiden, og interessen øker for hvert slag. Det ble MYE løping på Emilsen, da vi holdt på ca 45 minutter! Det siste funnet ble visst et par tomslag ekstra, da jeg – mitt nek! – misforsto hvor figuranten var og sendte Emilsen i heeelt gal retning. Men han greier altså å bli sendt hele fire ganger ut i samme terreng uten å finne et tjukt tau og henge seg i nærmeste tre . Det hadde nemlig ikke vært mulig for bare to måneder siden…. Da det endelig endte med funn på siste slag og figuranten lå laaangt unna der jeg sendte fra – ble det litt kål med levering av løsbitt osv, men jeg lot det gå med det, siden momentet var lyst og driv! Det var stor ståhei og jeg løp sammen med han ut.

Jeg skulle egentlig ønsket jeg kunne avslutta med et skikkelig festlig funn der han fikk jage figuranten, men da jeg så på alt under ett – og tatt i betraktning hvor lenge vi hadde holdt på, så var det så mye positivt at vi slutta der.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s