Fantastisk debut i Åpen Klasse


Dette må sies å være en svært så grei kritikk:

 ‘Utmerket type, herlig hode og uttrykk, svært korrekte kroppsproposjoner, vakre overlinjer, bra pels! Svært velutviklet kropp. Bra steg og holdning.’

 Ronja er ikke så ofte på utstilling. Vi satser liksom mer på brukstrening med henne. Men vi har jo tidligere sett at hun får kjempegode tilbakemeldinger fra eksteriørdommere, så vi tok en tur til Kongsberghallen lørdag 12.11. Brodern fikk slippe, da han har fått formye mat av figurantene i det siste. Og det er ikke nødvendig å stille opp med en hund som ikke går inn i livet ;0

Ronja virket ganske ukonsentrert i ringen, vanskelig å få kontakt med. Nå var hun helt på slutten av løpetiden også da, og hadde tilbragt de to siste ukene i eksil for å beskytte brodern mot stress. På bordet ville hun ikke stå stille og prøvde tilogmed å gi labb til dommeren! (Unni, jeg sa du ikke skulle lære henne det!)

Så jeg var temmelig overrasket da vi sto igjen som vinner av Åpen klasse tisper med 6 deltakere og gikk videre til Beste tispe konkurransen. Ble lett svimmel da vi også ble henvist til 1. plass skiltet her og dommeren kom flagrende med CERTET!

BIR og BIM konkurransen ble mot Halvbror Snoppen – eller mao: INT NORD UCH NORDV-10 Gelitus Good Year som fortiden ligger som nummer 3 på lista over mestvinnende terriere. Så at vi ble Best i Motsatt kjønn her, er ingenting å grine over.

Men det var en fantastisk debut i Åpen Klasse og Ronja gikk som en kule i ringen. Det at hun er såpass lydig er til stor hjelp når hun skal gå såpass mange runder sammen med andre hunder. Det er mye rart å se derute altså. Noen kan ikke trave, noen vil ikke gå, andre går – men ikke der de skal. Noen tilogmed hopper sidelengs oppå Ronja….

Takk til dommer Arja Koskela og oppdretter Gelitus for masse gode råd og pelsstellhjelp. Dette ga jo så absolutt mersmak, så kanskje vi skulle gå for Championtittel på Ronja?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s