Sporkurs i De Dype skoger


Emilsen Trøttesen

I helgen har vi vært på sporkurs i de dype skoger på Kløftefoss. Ann og Jens Harald fra HoHK har vært instruktører på hver sin gruppe – hhv NBF og blod spor. Dette var først et kurs kun for Cairn på oppdrag fra Cairn Terrier Klubben, men så fylte vi på med noen HoHK medlemmer også. Hadde med campingvogna og det var ganske greit å slippe å kjøre så mye frem og tilbake. Også ble det deretter mer sosialt da.Jeg har lært masse om nyinnlæring og fikk også se noen svært unge valper – yngst var Kelpievalpen Fryd på 3 mnd. Også Pixel da, Cairnen på 5 mnd.

Nå har jo jeg og Emilsen tidvis hatt trøbbel med både sporlyst, intensitet og pinneplukk – og denne helgen fikk vi enda bedre orden på det meste. I sommer var vi jo hos Terje Østlie en hel uke der vi la bra grunnlag for at spor skal bli mer morro, og dette fikk vi jobbet enda mer med nå. Nytt av helgen var at jeg må være mer nøye på at han skal holde sporpinnene til jeg tar dem, og ikke bare spytte dem ut når jeg sier bra. Da tror jeg Emil får mer forståelse for hva denna plukkinga skal være godt for!

To stevner på to helger nå…. Blir spennende å se om det funker! Aller først skal vi bare ‘slenge innom’ en liten LP1 konkurranse på torsdag da. Klønete timing, men det blir jo uansett litt konkurransetrening da.

Alle bildene ligger her: http://photobucket.com/kristinloken

Pixel med Grønn Ball

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s