Ro i leiren


Det er igjen fred og ro i katteleiren her i huset etter at den ene – Alevtina – tragisk måtte avlives pga en feil i tarmen. Jeg visste jo at hun ikke var helt som de andre, men trodde virkelig hun kunne leve likevel.Trist, men på den andre siden er jeg glad vi oppdaget det så tidlig så hun slapp å lide. Silla og de andre kattene tar det med fatning og det hersker igjen idyll i katteleiren. Den som ikke er så fornøyd akkurat nå, er Emil – hunden. Søster har reist til Krøderen for å føde barn – eh valper, så han er litt alene mot kattemafiaen her i huset. Men han er overhode ikke interessert i å jage ungene og oppfører seg kjempefint mot dem. Ikke så værst når man tar i betraktning at Cairn Terrier opprinnelig ble brukt til jakt på små dyr som løper fort!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s