Emilsen på rekonvalesens


Da har unge (eller skal vi si halvgamle gris?) Emilsen fått operert korsbåndet sitt som var revet tvers av :0 Han har kommet seg mirakeløst fort og kan nå gå sakte på det og det kan bøyes og strekkes fint. Men: opptrening etter en sånn skade er alfa omega! Her kommer igjen Katja Petrell og CoolDog inn i bildet som reddende engel.

Emil får nå massasje på hele kroppen og litt bøy og tøy på selve benet. Dette er veldig viktig for at ikke Emil skal pådra seg belastningsskader. Litt ultralys fikk han og! En behandling for brukket ben. For  benet er jo saget i …..  

.

Én kommentar til “Emilsen på rekonvalesens

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s