Mirakel: Migrenen er vekk!


Sakte men sikkert har et mirakel oppstått: Migrenen min er vekk! Som dugg for solen. Min forhatte følgesvenn gjennom utrolig mange år, har forlatt meg. Og jeg er ikke i tvil om hva det skyldes. Et rødt pulver. 

Jeg har helt fra jeg var liten slitt med migrene. Mamma og pappa hadde det. Og søster har det. Den kom kastet på når jeg var stressa, om det var dårlig vær, bra vær, eksamen.. ja rett som det var faktisk. Da var det bare å legge vekk alt man drev med. Og det passet jo aldri.

Løsningen har vært kjempeenkel: Fitline Activize hver morgen. Og Restorate om kvelden. I perioder når jeg har følt meg sliten og utsatt – dobbel dose. Det er ca et år siden jeg startet med dette i dag. Og jeg har på det året kun hatt ca 5 anfall, som har stoppet kjempefort etter inntak av ekstra dose.

14523206_10154174995413541_8578274644802358374_n

Jeg vet jeg har mange venner som sliter med det samme. Ta kontakt så kan du få prøve. Du kommer ikke til å angre. Det er kun naturlig vitamintilskudd. Laget på en spesiell måte slik at opptaket er større enn med vanlige piller.

Klikk på bildet og les mer eller send meg en melding på kriloeke@online.no evt  pm på facebook.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s