Til CoolDog for å bli myk


Det var ikke De tre bukkene bruse som skulle til seters for å gjøre seg fete, men to småstive damer og en hund som ble myke på CoolDog heromdagen. 

Katja Petrell hadde invitert Morten Rask for å vise frem et flott apparat han selger og bruker i undervisning på Høyskolen. Det het noe så flott som Scanlab 25 Bodywave og leverte høyfrekvent strøm rundt 1.0MHz. Tanken bak teknologien er at det sender svingninger som når dypt inn i kroppen og dermed vil gjøre pasienter – mennesker og dyr – mye mykere og raskere varme i muskulaturen. Undertegnede med hund var bedt med på test fordi vi vel er noen av de stiveste i området…….

Dagens testdyr har stramme muskler av dimensjoner, og er spent på behandlingen.

Frua sjøl på benken Første testperson ut var frua sjøl, innehaver av CoolDog Katja Petrell. Utvilsomt en uvanlig situasjon for Katja å bli behandlet i sitt eget ‘SPA’. Såpass uvant at det på stedet ble lagt ned fotoforbud… Men hun uttalte ting som: ‘Oj det var varmt, ja det kjenner jeg, kan du skru ned?, sånn er bra osv osv.’

Hundeeier og undertegnede er og et oppkomme av stive og ubrukelige muskler, så der var det igrunn fritt valg for Mr Rask. Men nakken ble behandlet og jeg må jo si at det gikk ordentlig i dybden ja. Ble god og varm og merket bedring også dagen etter.

Stiff Airedale på bordet. ChaBlis er en hund med mye muskler som hun bruker så mye hun kan. De er i tillegg ganske så stramme, så derfor går vi til Katja på CoolDog innimellom til vedlikehold. Det er en ganske hard jobb å kna gjennom denne bikkja og tanken med å teste apparatet til Hr Rask, var jo at hunder som henne kunne ha nytte av det.

Det vil være lettere å få til en effektiv massasje og andre behandlinger om muskulaturen er grundigere oppvarmet. Høyfrekvent strøm når dypt ned i kroppen, minst 4 cm, så det er klart det er effektivt. 

I starten hadde ChaBlis øynene ganske godt åpne som for å fortelle oss at, hei, dette er ikke noe jeg er vant til. Det blir jo varmt… Men det tok ikke mange minuttene for The Crazy Airedale bestemte seg for å lukke øynene og nyte varmen. Og slik lå hun helt til behandlingen var over. Man kunne kjenne godt etterpå at musklene ble myke og fine.

Så nå skal Katja i tenkeboksen for å vurdere om det blir et nytt apparat på SPA’et hennes i fremtiden.

– Om jeg ble myk? Ja ser du ikke det?

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s