Treningssommer


Nesten tre uker med trening i sommer har vært utrolig greit! Først Ukas Arbeid NRH på Røros, så Sølenkurset 2019 og nå nettopp en litt kortere uke på Evje med en gjeng. En uke mellom hver for å få pakka ut og hvilt litt og jobbet litt – (bittelitt..)

cof

Quinny har vært med, kanskje ikke som førstepri, men både på Sølen og på Evje fikk hun være stand in rett som det var. Vi var på The Challenge – gruppa med Helge som instruktør. Svært variert og ganske intensivt ble det. Varmt var det og. ChaBlis greide å fortære to proteinbar og det ble skikkelig magesjau et døgns tid. En natt med hele tretten luftinger, viste seg å ikke bli så lett å ta igjen søvnmessig så på slutten av uka var jeg helt gåen. Men bikkja ble bra!

Vi brukte noen dager på rundering. Og det synes jeg er kjempegreit, for jeg har ikke vært venn med stevnene dette året. Både på stevner og på en A prøve i rundering, har hun oppført seg som om dette med rundering er noe hun ikke har vært stort borti assa… Hun har løpt korte slag, litt sånn på måfå og på egenhånd og vi har faktisk måttet bryte et par ganger for det ble bare tull. Jeg forstår fremdeles ikke hva som skjer med oss bare det står litt på spill og bare vi blir bedømt. Og jeg begynner å bli kjempelei hele greia.

ChaBlis har gått så bra på trening, dvs den lille treninga jeg har fått til, for jeg drukner ikke akkurat i folk å trene med. OODK har et opplegg med treningsveileder hver torsdag og de har leid inn Hilde N som instruktør og det har vært flott for kontinuasjonen.  Sånn ellers har jeg gjenopptatt jakten på NRH lag å trene med og jeg har til nå bare fått nei. Det kommer stadig fram at folk ikke liker meg. Veldig uggent. Men vi får håpe Karma tar dem.

Men Evje var toppers! Grusomt varmt, men med vann å kjøle seg i og med Silvershade over bilen, er det meste greit. Jeg kjenner mer igjen ChaBlis i runderinga nå og Quinny har kommet enda et stykke videre. Så nå er vi klare for stevne med ChaBlis og mer apport trening med Quinny.

Quinny ble 12. beste på hundesprinten på Sølenkurset

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s