Påskekullet 5 uker


Nå er påskekullet 5 uker! Det pipes og knurres og dras og bæres her. 6 friske fine små valper går rundt her og er utrolig søte. De begynner nå å få litt personligheter. Så jeg er kjempespent på hvor det ender!

Nå har vi fokus på at valpene skal møte mange forskjellige mennesker. Imorgen skal de begynne å kjøre bil og besøke fremmede steder. Jeg er spent på om jeg trengeer øreklokker i bilen..

Nå begynner de å få personligheter. Jeg ser to damer som er tidlig ute med alt og som er ganske all over. Men samtlige har til nå båret på ting og dratt i ting og de elsker å bli håndert og virker svært sosiale. Men plutselig sovner de. Haha helt umulig å forutse.

Om to uker skal de på valpetest! Blir spennende!

Igår hadde vi litt bildesession her i hagen med besøk av Hilde og Nina – gamle treningsvenner. Tanken var å få tatt bilder fra siden slik at man fikk sett litt mer hvordan de ser ut. Men det var ikke så lett. Alle valpene ser ut til å ha kraftog benstamme og fine vinkler – spesielt bak. De er mørke i fargen alle sammen og veier nå mellom to og to og en halv kilo. De er virkelig små hunder nå!

Bildene er tatt av Hilde Sandtorv. Damene er først..

Damene: GUL, ORANSJ, RØD

Herrene: BLÅ, LYSEBLÅ, GRØNN

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s