3p fra opprykk..


Emilsen på sitt første offisielle Rallylydighetsstevne! Og – det gikk jo rett og slett kjempebra! Han fulgte meg som en flue på fluepapir – og poengtrekkene kom stort sett av at jeg holdt for stramt bånd…i ren diskeangst – Hehe 🙂

27 ekvipasjer startet i klasse 1, ca 12 av disse disket og Emilsen endte tilslutt opp som nr 10 av ikke-diskede.. Nivået var veldig bra, for han manglet bare 3 poeng for direkte opprykk.. Sluttsum ble 187p (av 200). I rally er det sånn at man og får rykke opp med 3xpoeng over 170.Eller så kan man få direkte opprykk til kl 2 med pengsum over 190.  Så vi mangler nå to stevner med poeng over 170p for å bli klar for klasse 2! Yess! Vi anser det for ‘Grei Debut’.

Vi var med på et stevne til idag, men diska der. Dessverre så er Emil ung og urutinert og tåler ikke to minutters sammenhengende bjeffing fra usosialiserte ’tilskuerhannhunder’ av anseelig størrelse. Jævlig irriterende at folk lar dem bjeffe ivei, da det ødela for fler enn meg – så denne går til dere med den gneldrete rottisen og amerikanske bulldoggen – men, summasummarum så HAR man jo ikke en lydig hund om han ikke takler slikt.. Såååå; verden er full av utfordringer, men rallylydighet er en av de morsomme.

Flinkeste Emilsen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s