Kommende badenymfe?


'Egentlig aldri vært så interessert i detta vannet jeg asså!'

Som eier, så hund….
Emil har og noen kilo for mye og han går konstant på lightfor.. Hill’s JD reduced calorie og det er små mengder. Men problemet for oss blir såklart godbitene! Jeg må belønne med noe skikkelig. Bruker selvsagt lette ting der og, som kyllingpølser, rent kjøtt. Og i det siste har jeg begynt med V&H – endel av middagen hans. Svøm svøm!Spesielt i sporet og etter en vellykket økt. Igår fikk han to spiseskjeer V&H etter å ha stått under marsj. Håper han husker det…
Men siden han ikke går ned, og siden han har litt stramme muskler

20120420-084721.jpg

her og der så har vi begynt å svømme. I basseng først, for han har aldri vist noe interesse for vann egentlig. Meningen er å kunne gjøre dette ute når det blir varmt nok i vannet da…. Han svømmer veldig fort og bruker alle bena fint. Fremdeles er han litt ‘vill i øya’ og like overrasket over at han ikke synker. Vi har nå begynt med krappe vendinger, og det er ikke lettasså. For da synker bakparten ned. Men jeg tenker at dette er kjempebra for da vil han – for det første styrke musklene og få bedre kondis, noe som fører til vektreduksjon og for det andre – han lærer seg å mestre ting han først trodde var skummelt. Så målet for både hund og eier til sommeren er å bli sprekere og lettere !

20120420-084732.jpg
Jøss! Overlevde faktisk dette og!

2 kommentarer til “Kommende badenymfe?

  1. Det er ikke synd på han.. Han kommer jo til å lære å svømme og overvinne redselen sin! Det er mer synd på han om jeg lar han gå rundt og være utrygg rundt vann. Søster Ronja svømmer jo som en fisk og jeg vet om Leah som også hopper fra høyder for å komme uti 😉

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s