Helgerapport!


Elin og Spike!I helgen har vi vært på brukssamling nr 2 i Agder med Amokk Hundeskole og Elin Søisdal. Vi startet helgen med generalprøve på klasse D på plenen utenfor der Elin bor. Selvom jeg har vært så spinnvill og meldt oss på stevne i Hønefoss til uka, så har vi ikke helt spisset øvelsene enda. Men – noe gikk bra og noe gikk mindre bra. Litt uoppmerksomhet fra både meg og Emil får vi sette på kontoen at vi sov i campingvogn på Moysand Camping natt til lørdag. Vi kom frem klokka 23 om kvelden – ikke helt den beste oppladingen til en kurshelg. Det som skurrer nå er dekk under marsj (ikke lært enda), tyvstart på apport, skjev forangående og jeg er litt usikker på om han hopper fremover over hinder sånn hver gang…. Om han vegrer seg så blir ofte sitten på andre siden veeeldig nær hinderet slik at tilbakehoppet blir klønete…. Men det er så absolutt mye bra! Litt av det ble filmet og lagt ut på YouTube – klikk her.

Det som funket utrolig mye bedre enn sist denne helgen var imidlertid sporet! Vi la også ut et ‘konkurransespor’ med pinner og alt. Greit at Knotten og jeg gikk over en pinne og surra litt på slutten, men han fulgte sporet som en Gud jo! Vi endte opp på toppen av et svært stup og der så vi ned på alle de andre kursdeltakerne og sauer! Ble litt for mye for noen og enhver tenker jeg!

Jeg har med vilje fokusert på sporet en stund nå. Mest fordi at vi ikke kan starte i rundering før meldingene er skikkelig på plass, men også fordi at jeg har inntrykk av at det er viktig å få ferdig alle de tingene vi har begynt å trene på. Og da er spor det enkleste å få på plass.

Jeg synes absolutt at rundering er morsomst, så kommer til å få til å starte en eller annen gang altså……Og sånn ellers så var det mange hyggelige kursdeltakere og ikke minst hundene!

    Bildeav Gøye mangler…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s