Tenker å logge litt treninger her. Ikke så veldig interessant for alle, mest for meg selv igrunn.

Lydighet: Hinder: Dyret hopper fint fram og setter seg uoppfordret, men det er utrooolig skjevt! Jeg har en stund brukt musematte, og idag skjønte han mer og mer av det og hoppet ved et par anledninger direkte til matta og satte seg der. Få og ofte repetisjoner av dette, blandet med litt V&H kasting så blir det bra.

Apport: Ingen tyvstart idag! Men jeg sa bli flere ganger da…. Prøvde og å finte litt, gikk fint.

Gå foran: Han går, men snur seg på ståen. Jeg forsøker å styrte frem og belønne foran… Bare delvis vellykka…

SPOR: La tre korte med tidvis mye godbiter i. La og godbiter i en vinkel. Han blir gira og velger vekk forstyrrelser og alt! Veeeldig bra! Gikk så et fremmed D spor med en ekstra gjenstand i. Det var nok nærmere 400m og han går som Gud selv og den hellige Ånd! Fint drag og ikkenoe surr selvom det var mye nedfall og myr underveis. Skulle likevel gjerne hatt litt større fart… Det som ikke var så bra var at pinneplukking ikke var greia idag. Får øve mer utenom sporet tenker jeg.

Ronja fikk og seg et langt spor idag, lenge siden sist. Og det er jo bare å ta av seg hatten for Blondie! Han i andre enden av lina styrer med å ta på hette og det er så som så med stram line – men lille berta jobber iherdig og uforstyrret der foran. Hun markerer fint både gjenstander og pinner og stup og skråninger er ikke det minste problem. Eneste som skjedde var et lite villspor, men det er jo ikke så rart når hundeførern ikke er helt med…

 

Én kommentar til “Treningsrapport 1.

  1. Jeg synes det er artig å lese, jeg :).
    Dette med å snu seg på stå-momentet på forangående, skulle visst ikke trekke så himla mye, sa dommerne på dommerkonferansen jeg var med på… også vi som trente SÅÅÅÅ mye på det i fjor *ler*. Men det gjenstår vel å se hvor mye de trekker når de begynner å gjøre som de vil igjen, disse dommerne *ler*.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s