NKK Trinn 1 Instruktørkurs


Jeg blir litt sliten av å diskutere diverse hundetemaer og egentlig ikke ha hele bakgrunnskunnskapen å slå i bordet med. Jeg har og voldsomt lyst til å lære mer om dette temaet som tar opp sykt mye tid og gir meg så mye.

Som sagt så gjort. Nå er første samling på NKK Trinn 1 instruktørkurs utført og lekser pågår til neste samling som er i mars hos Inger og Terje Østlie i Elverum.
Jeg har vært gjest på Østlies Hundesenter opptil flere ganger før, på Mentalkunnskapkurs del 1 og del 2 og på sommerkurs i spor. Og det er nå som før – jeg kommer hjem med masse nytt i hodet og føler meg ca enda mer forvirra enn før jeg dro. Men så nøster man og tenker litt også oppdager jeg at jeg har lært en hel masse! Ååå – det er morroasså! Jeg får meg alltid noen kjepphester eller noen diller etter å ha fått påfyll derfra.

Greia nå er STRESS! Jo mer jeg ser rundt meg jo mer skjønner jeg at dette er et stort tema innen hundetrening og problemløsing. Enten blir det for mye eller for lite eller feil type eller akkurat passe. Vel, nå skal jeg lage foredrag på 15 minutter om dette temaet til neste gang, så tipper det blir lagt ut på bloggen etter hvert.
Imens kan dere jo kose dere med Emilsen og min sin feilhåndtering av stress under LP1 i Tokeruddalen i fjor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s